Home Uncategorized Kur Nora i kishte buzët e holla e Roberti nuk kishte muskuj

Kur Nora i kishte buzët e holla e Roberti nuk kishte muskuj

Nora dhe Roberi përshtateshin shumë me njëri tjetrin, ama jo gjithmonë lidhja e tyre shkonte vaj.

Ata ishin në lidhje për një kohë të gjatë, e pasi u martuan sjellen në jetë edhe një vajzë, Renenë.

Çifti, disa herë kishin probleme, madje telashet e tyre shpesh përfunduan edhe në media, por përherë duke u demantuar nga vetë Nora e Roberti.

Ata, përfundimisht u ndanë, por duke ruajtur respektin për njëri tjetrin.

Ne, ju kujtojmë Noren e Robertin në ditët e tyre më të bukura, e kur megjithatë ata dukeshin ndryshe:

Nora me buzë të holla, e Roberti pa muskuj.