Home Uncategorized Kjo është arsyeja pse Elita Rudi nuk ulet asnjëherë në karrikat e...

Kjo është arsyeja pse Elita Rudi nuk ulet asnjëherë në karrikat e para të veturës

Moderatorja Elita Rudi është mjaft trasparente me pubikun e që krahë saj edhe bashkëshorti dhe reperi, Asdren Gjikolli – Gjiko.

Gjatë një bisede të realizuar me fansat derisa çifti ishin rrugës me veturë jepnin përgjigje me video në pyetjet e bëra, shkruan “Kosovarja”.

Gjatë video përgjigjeve të dyshes fansat vunë re diçka jo të zqakonshme dhe pa ngurrim e pyeten prezentuesen derisa edhe Elita nuk e la pa përgjgje por që partnerin e saj, Gjikon shihej se po e kënaqte përgjigja derisa dëgjohej se po qeshte.

“Pse je ul përmas”, ishte pyetja e fanses.

Përgjigja epike e Elitës që i bëri të qeshnin fansat përpos bashkëshortit të saj ishte: “Më shkoj jeta, bo një fëmijë, rritë një fëmijë, bëhet koha me u ul përpara, e bëjë një fëmijë tjetër”.

Kujtojëm se çifti janë prindër të dy fëmijëve, djalit Zëri dhe një vajze së fundi që epqagëzuan me emrin Bota.

Shiko videon:

Lojtës Videosh