Home Uncategorized “Jom 2 metra seksi”, Arjola Demiri habitet pse nuk gjen burrë

“Jom 2 metra seksi”, Arjola Demiri habitet pse nuk gjen burrë





Sonte në transmetim live po diskutohet për distancimin e banorëve nga vajzat.

Ndërkohë, Arjola Demiri me të qeshura tha se është femër perfekte dhe nuk e di pse djemtë aty nuk ia shprehin pëlqimin.

E veshur me një fustan me ngjyrë të zezë, aktorja u ngrit në këmbë e cila tregoi linajt teksa banorët e priten me të qeshura veprimin e saj.

Ndryshe, banorët e shtëpisë kanë shpëtuar sonte nga eliminimi ku do zgjidhet vetëm i preferuari i publikut./Lajmi