Home Uncategorized Albatrit Muqiqit mund t’ia ngatërrojnë gruan me Xhensila Myrtezajn

Albatrit Muqiqit mund t’ia ngatërrojnë gruan me Xhensila Myrtezajn

Albatrit Muqiqi është një nga këngëtarët më të dashur në skenën muzikore.

Albatriti po ashtu vie nga dy prindër të njohur për publikun.

Me kalimin e viteve edhe Albatriti ka filluar të marrë famë po aq sa Nysreti dhe Merita.Ai tanimë është edhe i martuar dhe baba i tre fëmijëve.

Jo rrallë herë është vënë në qendër të vëmendjes edhe gruaja e tij Egzona, e cila pas ndryshimit të fundit po duket identik si Xhensila.

Po ju si mendoni?/Lajmi

Egzona Muqiqi: