Home Uncategorized “Katolik, serb dhe nga minoritetet”, Fifi tregon tri porositë që i ka...

“Katolik, serb dhe nga minoritetet”, Fifi tregon tri porositë që i ka dhënë baba për zgjedhjen e partnerit të jetës
Fifi ka treguar paraditen e sotme disa porosi që ajo i ka kurdoherë parasysh për zgjedhje e partnerit të jetës.

Ajo i tregoi Ilirit se babai i saj i ka dhënë këngëtares tri këshilla që ajo nuk i harron kurrë.

Sipas prindit të saj, bashkëshorti i ardhshëm i Fifit nuk mund të jetë i fesë katolike, nuk mund të jetë nga minoritetet dhe jo një mashkull serb.

“Baba më ka thënë disa porosi.

Burri nuk mund të jetë katolik, jo serb, dhe jo nga minoritetet”,-tha ajo.