Home Uncategorized Adrola Dushi ka treguar rreth lidhjes me politikanin nga Kosova

Adrola Dushi ka treguar rreth lidhjes me politikanin nga Kosova

Një imazh e Adrola Dushit me Capital T bëri bu jë dje në rrjetet sociale, pasi dys.hja dukes hin shumë të afërt me njëri-tjetrin.

Shoqëruar me një emoji zemre nga Capital T, ky pos tim u pëlqye nga mbi 100 mijë vetë për të mos folur për mijëra komentet që kanë shpërt.hyer në profilin e reperit.


Ky imazh erdhi menjëherë pas fjalëve se modelja po shijon një roma ncë me kandidatin për deputet në Kuvendin e Kosovës, Albin Gashi, i cili është djali i avokatit të njohur Tomë Gashi.

E pyetur për këtë, Adrola Dushi tha ek skluz.ivisht për “iconstyle.al”, se nuk është i vërtetë lajmi i roma ncës me djalin nga Kosova.


Modelja bukuroshe mohoi lid hjen me Gashin, për të cilën mediat shkruanin se është konsoliduar dhe se dys.hja po shkon drejt martesës.

Dhe tani që u siguruam që Adrola nuk është në një lid hje me Albin Gashin, le të shijojmë imazhin e ëmbël me Capital T.

Një pjesë e mirë e fansave dëshirojnë t’i shohin bashkë, por ka shumë nga ata që mendojnë se janë thjesht shokë!

Nuk e dimë nëse po kurdisin ndonjë projekt ata të dy, por marrëd.hënia e tyre shoqërore është parë edhe në ditëlindjen e modeles, ku Capital T ishte i pranishëm!

E pyetur për Capital T, Adrola zgjodhi të mos flasë!

Dys hja ia arriti qëllimit dje që të mbushë kryetitujt e mediave, por për më tepër informacion, me sa duket do t’ia lëmë kohës ta tregojë!