Home Uncategorized Vjen një dorëheqje nga Lëvizja Vetëvendosje

Vjen një dorëheqje nga Lëvizja Vetëvendosje

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje në Podujevë, Bajram Ajeti ka dhënë dorëheqje.

Si arsye të dorëheqjes ai ka theksuar se po dëshiron t’u lë hapësirë të rnijve.“Perkushtimin dhe vullnetin ndaj LVV-së do e kem të perjetshëm. Ju falenderoj të gjithëve për besimin, bashkëpunimin dhe rrugëtimin drejtë këtyre fitoreve”, ka shkruar ai.

Postimi i plotë:

Dorëheqje

Pas një rrugëtimi të gjatë si Kryetar i Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Besianë, me një fillim jo të lehtë në strukturim dhe aktivitet politik deri në fitoret e një pas njëshme në zgjedhjet qendrore dhe lokale, ku u nisën ndryshimet e mëdha, nga fitorja e Llapit në fitore në tërë Kosovën, dorëhiqem nga pozita e Kryetarit të Qendrës për t’a lënë në duar të brezit të ri. Perkushtimin dhe vullnetin ndaj LVV-së do e kem të perjetshëm.

Ju falenderoj të gjithëve për besimin, bashkëpunimin dhe rrugëtimin drejtë këtyre fitoreve.

B.A.