Home Uncategorized Babai vr.et me thikë djalin 10 vjeç, nëna shqiptare e gjeti të...

Babai vr.et me thikë djalin 10 vjeç, nëna shqiptare e gjeti të pajetë kur u kthye nga puna

Një 44-vjeçar pol ak i ka marrë jetën dj.alit të tij 10 vjeçar, nëna e të cilit është një 32-vjeçareje shqiptare.

Djali, Mattias, është vr.a. rë nga i ati ditën e djeshme në Itali, në Cura di Vetralla, në provincën e Viterbos.

Babai Mirko Tonko, roje sigurie në një spital të zonës,e vrau të miturin duke i prerë fy tin me thi.kë kuzhine, ndërkohë që Gjykata e Viterbos kishte vendosur që 44-vjeçari mos t’i afrohej bane sës pas ndarjes së çiftit.Sipas mediave italiane, shkaku i divorcit ishte dh.una sistematike që 44-vjeçari kishte ushtruar ndaj shqip tares.

Fëmija u kthye në banesë pas shkolle rreth orës 13.30 i shoqëruar nga një i afërm i tij, por nuk dihet ende se si i ati i tij ka arritur të hyjë në banesë ku kreu dhe kri.min.

Mariola Rapaj, 32 vjeç, e gjeti djalin e saj të paje të në dysheme kur u kthye në banesë nga puna, rreth orës 15.30. Burri ishte në një dhomë tjetër. Ky i fundit u arrestua nga policia. Karabinierët po dëgjojnë dëshmitarët për të rindërtuar atë që ndodhi në banesën e një pallati dykatësh.