Home Uncategorized Madje Azemi posa e pa hipi mbi një divan dhe miun e...

Madje Azemi posa e pa hipi mbi një divan dhe miun e konsideroi si një gjë të keq.

Aktori Osman Azemi është sfiduar gjatë një lojë në një emision.

Aktorit të Grupit “Stupcat” gjatë një sfide në ATV i është vendosur përballë një mi me ç’rast ai tregoi se ka fobi nga ai.

“Ai zoti im, kuku po i keq, o po i keq. Pasha zotin me vjen qiknej…”, tha ai, teksa hipi mbi divan.