Home Uncategorized Njëra nga konkurrente e reja të ‘Përputhen’ ngjashmëri të frikshme me Bora...

Njëra nga konkurrente e reja të ‘Përputhen’ ngjashmëri të frikshme me Bora Zemanin

Dy vajza të reja u bënë pjesë e “Përputhen” mbrëmjen e djeshme, Xhevana, 20 vjeç dhe Efi, 25 vjeç.

Xhevana: Unë jam Xhevana, 20 vjeç, në radhë të parë është një eksperiencë e re për mua, kam pak emocione dua të kaloj sa më mirë, të shpreh pak veten time.

Efi: Unë jam Efi, jam 25-vjeç, profesioni im është tatuatore dhe make up artiste.

Dy vajzat morën shumë komplimente nga djemtë, në rrjet Efi është komentuar për ngjashmëri me moderatoren Bora Zemani.