Home Uncategorized Do habiteni se si dukej Naim Abazi në fëmijëri

Do habiteni se si dukej Naim Abazi në fëmijëri

Këngëtari dhe prezantuesi i njohur kosovar, Naim Abazi, padyshim është një nga emrat dhe personalitetet shumë të njohura të ekranit, shkruan “Kosovarja”.

Ai, vazhdon të jetë aktiv në jetën publike, por në cilësinë e prezantuesit në programin e tij “Odeon”.

Këngëtari i mirënjohur, si rrallë herë ka ndarë me ndjekësit e tij një foto nga rinia e tij e hershme, ku qenka dukur mjaftë simpatik.

Keshtu ështëbdukur Naimi një herë e një kohë, kur nuk e njihte Mihrijen.