Home Uncategorized Kështu e përqafon vjehrra e saj Saren

Kështu e përqafon vjehrra e saj Saren

Xheraldina Vula, për të gjjthë e njohur si gazetare dhe prezantuese televizive, pak kohë më parë është bërë vjehërr e gjyshe.

Xheri, autorja e emisionin të njohur “Diçka po zihet”, që është edhe nëna e reperit Ledri Vula, po ndihet tejet e plotësuar.

Martesa e Ledrit dhe përzgjedhja e tij, e kanë bërë tejet të lumtur Xherin, e cila ka shprehur konsideratë për Saren, shkruan “Kosovarja”.

Xheraldina Vula ka treguar që Sara i ka pëlqyer që në fillim dhe se ajo është tejet e afërt dhe e dashur në shtëpi eh po, kur është kështu nuk mungojnë as përqafimet.