Home Uncategorized Skandaloze: Melinda Ademi dridh të pasmet para një grupi fëmijësh

Skandaloze: Melinda Ademi dridh të pasmet para një grupi fëmijësh

Se këngëtaret tona japin ‘’maksimumin’’ në skenë këtë e thonë vazhdimisht, por se nuk janë shpesh ndikim i mirë për rininë dhe fëmijët kjo tashmë është vërtetuar.

Në publik pak ka rëndësi se kush është, këngëtaret tona nuk hezitojnë të bëjnë ‘tëerk’ e vallëzime provokuese në sy të fëmijëve që ndodh të jenë shpesh në audiencë.

E njëjta ndodhi edhe me këngëtaren Melinda Ademi, ku në videot e shpërndara në disa faqe të fansave të saj, ajo shihet duke dridhur të pasmet derisa pas saj është një grup fëmijësh.

Pamje të tilla nuk janë të ralla, dhe vazhdimisht kritikohen nga audienca. Paraqitje të tilla para fëmijëve mund të ndikojnë shumë keq tek ta.Më poshtë keni foton: