Home Uncategorized Këta janë prindërit e Resul Sinanit

Këta janë prindërit e Resul Sinanit

Resul Sinani është ndër fytyrat e njohura të ekranit në Kosovë, që dikur moderonte lajmet në”RTK”.

E, sot e shohim ndryshe, duke drejtuar një emision më argëtues, të quajtur “Libero”.

Edhe pse është i njohur për publikun, deri më tani nuk i kemi njohur prindërit e prezantuesit, me të cilët ai ka pozuar vetëm së fundi.

“Me nanën dhe babën”, ka shkruar ai në mbishkrimin e fotografisë. /Kosovarja/