Home Uncategorized Zanfina Ismaili nuk njifet në pamjen e fundit

Zanfina Ismaili nuk njifet në pamjen e fundit

Këngëtarja e njohur kosovare, Zanfina Ismaili, ka kohë që nuk ka sjellur projekte muzikore por është mjaft aktive në rrjetet sociale.

Së fundi, ajo ka postuar një fotografi në Instagram ku duket jashtëzakonisht e mekullueshme, shkruan “Kosovarja”.

Grimi i fundit i rënduar e ka ndryshuar atë mjaft shumë sa që mund të themi se nuk njifet.

Shikojeni dhe ju?!