Home Uncategorized Nëna e Getoar Selimit del në drekë me nusen e dytë

Nëna e Getoar Selimit del në drekë me nusen e dytë

Nëna e Getoar Selimit del në drekë me nusen e dytë

Jeta private e Getiar Selimit gjithmonë ka bërë përshtypje.

Ai, është në skenë prej më shumë se 20 vitesh dhe përherë duket e tingëllon interesant.

Martesa e ka quar në Tiranë, por Prishtina e Kosova e duan me të njejtin intenzitet reperin senzacional.Geti, në Kosovë ka lënë pjesën tjetër të familjes, prindërit dhe vëllain, Liberianin, që së fundi e ka bërë publike lidhjen me prezantuesen Rida Gërdovci, shkruan “Kosovarja”.

Këtë ditë vikendi, nëna e Getit e Librit është kënaqur nënë shoqërinë e nuses së dytë, gjegjësisht të fejuares së Librit.