Home Uncategorized Vjollca shkëlqen me fustanin e bukur që ka veshur

Vjollca shkëlqen me fustanin e bukur që ka veshur

Vjollca në secilin imazh që publikon duket bukur.

Edhe pse jo e re në moshë, në shumicën e kohës ajo kalon në lajm me pozat e veçanta që publikon, shkruan “Kosovarja”.

Këtë herë, me një fustan me nuanc të bukur Vjollca duket perfekte dhe gjithmonë mbetët shembull për femrat e tjera.

Në këtë imazh të fundit, ajo shihet në një dasëm duke shkëlqyer me rregullimin që ka bërë.