Home Uncategorized “Unë në 2004, Ardian Bujupi sot 2021”, Meda ‘tallet’ me stilin e...

“Unë në 2004, Ardian Bujupi sot 2021”, Meda ‘tallet’ me stilin e flokëve të Ardianit

Dy këngëtarët janë bërë bashkë.

Këngëtarët e njohur shqiptarë Ardian Bujupi dhe Meda janë ndër më të dashurit e skenës muzikore shqiptare.

Të dy u bënë bashkë së fundi për një mbrëmje muzikore teksa edhe sigurisht se sollën foto duke shijuar shoqërinë e njëri tjetrit.

Ajo që i mori vëmendjen Medës ishte stili i flokëve të Ardianit, i cili i kujtoi veten dhe stilin e flokëve që kishte mbajtur në vitin 2004.

“Unë në 2004, Ardian Bujupi sot 2021”, shkroi ai në një fotografi të postuar të cilën e kishte edituar duke i bashkangjitur një fotografi të tijën./Lajmi