Home Uncategorized Mirsa e realizon një stil të flokëve në mënyrë të veçantë

Mirsa e realizon një stil të flokëve në mënyrë të veçantë

Mirsa Kerqeli është një këngëtarë që në çdo kohë qëndron aktive me ndjekësit që ka.

Pasi që ka një përkushtim të madh në rrjete sociale, gjithmonë duket perfekte me stilin e dalluar, shkruan “Kosovarja”.

Këtë herë, me stilin e flokëve ajo duket perfekte dhe bën dritë.

Theksojmë, kohëve të fundit Mirsa nuk është edhe aq aktive në skenën muzikore.