Home Uncategorized Belkizi rregullohet me grimin më të rëndë

Belkizi rregullohet me grimin më të rëndë
Belkiz Kera është ndër femrat që njihet me bukurinë natyrale që ka.

Pasi që ka një përkushtim të madh me ndjekësit në çdo kohë mbetët emër i dalluar për ndjekësit, shkruan “Kosovarja”.

Edhe sot, me grimin e mrekullueshëm dhe të dalluar, ajo shkëlqen në imazhin që ka publikuar.Ju duket bukur apo?