Home Uncategorized Vdes në moshë të re rapsodi nga Drenasi, ishte djalë hastreti dhe...

Vdes në moshë të re rapsodi nga Drenasi, ishte djalë hastreti dhe ka lënë 4 vajza! (FOTO)

Ka vdekur në moshë të re rapsodi nga Nekoci i Drenasit, Besim Fazlija, i cili ka jetuar prej kohësh në Slloveni.

Vdekja e tij erdhi pas një s ëmundje të shkurtër, transmeton DrenicaOnline.

Besimi ishte djalë hastreti dhe ka lënë 4 vajza.

Lajmin e ka dhënë artisti i njohur nga ky fshat, Besart Gashi