Home Uncategorized Teuta Krasniqi pranon një dhuratë të veçantë nga Adonisi për ditëlindjen e...

Teuta Krasniqi pranon një dhuratë të veçantë nga Adonisi për ditëlindjen e 39-të

Teuta Krasniqi feston ditëlindjen e 39-të dhe me këtë rast ka marrë urime të shumta nga familjarë dhe miq e nuk kanë munguar as dhuratat.

Ajo ka pranuar një veturë si dhuratë nga bashkëshorti i saj Adonisi.

Me këtë rast nuk ka munguar edhe një festë familjare për aktoren, e cila është shprehur shumë falënderuese për bekimin e saj.

“Faleminderit Zot, 39 vjet të shëndetshme, e bekuar me familje të shëndoshë dhe shumë miq të dashur”.