Home Uncategorized Flet burri nga Gjakova që i vdiqën bashkëshortja dhe vajza në aksidentin...

Flet burri nga Gjakova që i vdiqën bashkëshortja dhe vajza në aksidentin në Kroaci

Flet burri nga Gjakova që i vdiqën bashkëshortja dhe vajza në aksidentin në Kroaci13:20 | 28 July 2021Autori: Infokusi

Burri nga Gjakova të cilit i vdiqën bashkëshortja dhe vajza në aksidentin tragjik në Kroaci, ka thënë se në kufomat pritet të arrijnë orën 15:00 në fshat ndërsa varrimi i tyre do të bëhet sot në orën 19:00.

Ai ka folur po ashtu edhe për dy vajzat e tjera ta cilat kanë shpëtuar pa lëndime të rënda nga ky aksident, duke thënë se gjendje e tyre shëndetësorë është e mirë.

“Pritet në orën 15:00 me ardhë kufomat në shtëpi, dhe varrimi do të bëhet në.

Më duket se do ti bijnë direkt këtu në shtëpi por nuk kam informata të sakta”

Gjendja shëndetësore e dy bijave të tjera është e mirë, gjendja emocionale mund të kuptohet si është.. Unë kam qenë në shpi. Fminë i kam nisë dhe kam pasë me ardh më vonë. Në Kroaci kam arritë në orën 17:00. Aty e kam marrë vesh që dy famijarët e mi janë viktimat”, ka deklaruar ai në T7.