Home Uncategorized U ‘zhduk’ nga muzika për një kohë, Kaltrina rikthehet krejt ndryshe

U ‘zhduk’ nga muzika për një kohë, Kaltrina rikthehet krejt ndryshe

Për një kohë, Kaltrina Selimi i ishte distancuar muzikës duke iu përkushtuar e tëra familjes.

Tek ajo ndikoi edhe periudha e pandemisë, ku u anuluan të gjitha koncertet dhe ahengjet familjare.

Këngëtarja tashmë i është rikthyer këtyre aktiviteteve e cila padyshim që është e kërkuar nga publiku.

Nga rikthimi i saj i fuqishëm, vërejmë se ajo ka pësuar ndryshime të mëdha në pamje, dhe e gjithë kjo vjen si pasojë e operacioneve plastike.Duke e krahasuar me imazhet në fillim të karrierës, me kalimin e viteve shihet se ajo është ‘zbukuruar’ edhe më shumë./Indeksonline/