Home Uncategorized Shikoni si Loredana dhe Hana bëjnë të njëjtat shprehje të fytyrës

Shikoni si Loredana dhe Hana bëjnë të njëjtat shprehje të fytyrës

Loredana postoi disa fotografi me vajzën e saj Hanën.

Ato të dyja janë veshur me stil të njëjtë, shkruan InfoKosova.

Ajo që merrë vëmendje janë edhe të njëjtat shprehje të fytyrës që bëjnë të dyja.

Loredana e ekspozon mjaft shumë vajzen e saj në rrjete sociale./InfoKosova/