Home Uncategorized “Më shkruan në Instagram”, Missi nga shqipria zbulon mesazhet e Capital T

“Më shkruan në Instagram”, Missi nga shqipria zbulon mesazhet e Capital T

Miss Shqipëria 2020” Iljada Baci, ishte e ftuar në “Edicioni Veror”, bukuroshja shpalosi shumë gjëra rreth jetës private si dhe projekteve në të ardhmen.

Modelja zbuloi edhe një gjë gjatë intervistës e cila tha se “më ka shkruar, Capital T dhe besoj se do të kemi një lloj miqësie”.

Ajo e cilësoi vetëm si miqësi mesazhet që kanë shkëmbyer dyshja.

E pyetur se a do i futet rrugës së muzikës?!

“Mbase në një të ardhme të largët”, u përgjigj modelja.

Eksperiencën e “Miss Shqipëria” ajo e ka cilësuar një ngjarje të “paharrueshme që e ka ndryshuar atë si njeri që është tani.

“Mësimi që kam marrë është disiplina, korrektësia dhe që të eci mbi taka”, shtoi tutje ajo.