Home Uncategorized Elita tregon problemet që përballet me rritjen e dy fëmijëve

Elita tregon problemet që përballet me rritjen e dy fëmijëve

Elita Rudi para disa muajve u bë nënë për herë të dytë.

Ajo tashmë ka dy fëmijë djalin e madh Zërin dhe vajzën Botën, shkruan InfoKosova.

E të jesh nënë e dy fëmijëve kaq të vogël sigurisht është e vështirë.

Ajo ka treguar përcjellësve të saj se problemin më të madh e ka më gjumë, për përgjigjen e plotë shiko videon më poshtë./InfoKosova/Lojtës Videosh