Home Uncategorized Arsyeja e habitshme se pse Jennifer Lopez nuk pi më alkool

Arsyeja e habitshme se pse Jennifer Lopez nuk pi më alkool

Jennifer Lopez është padyshim një grua shumë e bekuar, ajo ka një karrierë të lakmueshme, një familje të bukur dhe një jetë romantike shumë të lumtur.

Sidoqoftë, nuk do ta gjeni Lopez duke ulur alkool për të festuar të gjitha gjërat që ajo ka fituar në jetë, superylli gjatë këtyre ditëve ka ndarë që ajo nuk pi më alkool, dhe ekziston një arsye e mirë për të, Jennifer Lopez qëndron larg alkoolit për të ruajtur lëkurën e shëndetshme.

Lopez pa dyshim ka një çehre të mahnitshme, dhe sekreti i saj është thjesht të mos pini alkool për më tepër, ajo gjithashtu qëndron larg pirjes së duhanit dhe kafeinës.

“Unë nuk pi alkool as kafe,” i tha ajo Us Weekly “Kjo vërtet shkatërron lëkurën tuaj ndërsa plakeni.”

Lopez gjithashtu shmang daljen në diell, por kur e bën atë, ajo sigurohet që të krem mbrojtës kundër rrezeve të diellit, kjo e ka ndihmuar lëkurën e saj të tregojë shumë pak shenja të plakjes për më tepër, ajo pi shumë ujë (posaçërisht pasi punon jashtë) dhe merr të paktën 7 ose 8 orë gjumë çdo natë.

Lopez tregoi: “Unë dua nëntë ose 10 orë të mira, por kurrë nuk mund ta arrij atë kështu që shtatë ose tetë janë të detyrueshme. [Nëse nuk e marr atë] thjesht nuk ndihem mirë, filloj të ndjehem e çmendur, jam emocionale dhe ndjehem e lodhur gjatë gjithë kohës. ”