Home Uncategorized Afërdita bashkë me vajzën rregullohen në mënyrë të njejtë

Afërdita bashkë me vajzën rregullohen në mënyrë të njejtë

Afërdita dhe vajza e saj nuk po ndalen me suksese të shumta në karrierën e tyre.

Ato në shumë momente janë pjesë e lajmeve, duke u komentuar gjithmonë për stilin e veçantë që kanë, shkruan “Kosovarja”.

Të përkushtuara në profesionin që kanë në këtë sezonë, ato në shumë momente shihet që këndojnë së bashku nënë e bijë.

Përveç muzikës, shumë herë shihet që rregullohen në mënyrë të njejtë dhe duken perfekte, ja shikojeni.