Home Uncategorized Bionës ia merr gjoksi anën

Bionës ia merr gjoksi anën

Biona Muqiqi është një femër e dalluar në mediat rozë.

Ajo edhe pse nuk njihet për ndonjë profesion, me paraqitjet fizike nuk mungon në lajme rozë.

Duke i kushtuar rëndësi të madhe paraqitjeve fizike, Biona çdo herë befason me pozat e publikuara.

Këtë herë, me një grim të bukur dhe veshje të ngushtë duket sikur krejt anën ia ka marr gjoksi i saj gjigant.